pesalah kita hari ini adalah sardin cap adabi. yang tak habis-habis lagi sebab nya beliau tak mengiurkan bila di masak makan dengan nasi.
jadi, beliau di jatuhkan hukuman!
di masukkan ke dalam mangkuk
dilenyek-lenyek, di lontarkan dengan hirisan bawang besar dan cili padi hiris, lalu disimbah dengan air perahan limau nipis.
sebab perempuan yang menghukum ni pregnant jadi dia kurangkan rasa masam.sebab dia takut. sepatutnya kene simbah limau banyak-banyak.
yeay dah lunyai. burukkan? tunggu~
sebab perempuan yang menghukum ni pregnant jadi dia kurangkan rasa masam.sebab dia takut. sepatutnya kene simbah limau banyak-banyak.
yeay dah lunyai. burukkan? tunggu~
kalau mekap cantik-cantik orang yang tak jelita pon jadi jelita
tara~
eh. tak jelita pon
ape ni, tak jelita pon. daun jer lebih. daun? ingat ni makanan kambing ke..
tara~
eh. tak jelita pon
ape ni, tak jelita pon. daun jer lebih. daun? ingat ni makanan kambing ke..
ngehehe. heaveng~
kata-kata jari,
Fabulous.Farah
ishk..u saje kannnn...i tergoda!! mengiurkan dan amat jelita. muahahahahaha... :P
ReplyDeletesedapnyeeeeeeeee
ReplyDeletemacam menarik..erkkk adabi ada sardin ek...
ReplyDeletesedapnyoo..make sardin jah ko??
ReplyDeletedah cukup jelita dah tu farah :D
ReplyDeletehee tahniah farah! dah pregnant eh. selamat hari ibu in advanced :D
ReplyDeletememang x sedap langsung ke sadin cap adabi tu? eheheee.... kalau masak repair2 kasi tambah bahan2 akan jadi sedap x agak2nye???
ReplyDeletejelita sungguh! i pun tergoda nih! ^_^
ReplyDeletesedapnya farah..nak sikit??
ReplyDeletetak kisah jelita ke tak yg penting rasa nya sgt jelita. terliur2 sampai ke sini bila baca part perah asam tuh.
ReplyDeleteHi cik sardin jelita! Mintak no. tepon boleh? :-D
ReplyDeletesandwich sardin? hehe...i like!!lapar nih..lapar.
ReplyDeletehuh dh lama tk makan sanwic sadin nie..cam nak buat jer nie..sebab nampak jelita sangat
ReplyDeletenape i taktau adabi dah ada sardin??..haha..gile ketinggalan.
ReplyDelete